Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Και η απαραίτητη υπενθύμιση: Εάν μείνει το ΔΝΤ στην χώρα, θα φύγει το Ευρώ…


Επειδή έχουμε μπλέξει με αγράμματους δημοσιογραφίσκους – τζουκ μποξ που ανάλογα με το κέρμα που τους ρίχνουν λένε και τα τραγούδια, η αλήθεια πέραν από την τρομολαγνεία είναι μία:
Εάν το ΔΝΤ παραμείνει στην χώρα, η επιστροφή στην (κατοχική) δραχμή είναι θέμα χρόνου.
Όπου έχει παρέμβει το ΔΝΤ ιστορικά, σε όλες μα όλες τις χώρες, η κατάληξη (μετά την κοινωνική εξαθλίωση και το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας) ήταν η κατάρρευση του τοπικού νομίσματος. Η Ελλάδα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.
Αυτά για να μην ακούτε τα αμόρφωτα παπαγάλια που παρουσιαζαν τον ΓΑΠ ως μέγα στοχαστή, έπειτα μιλούσαν για πιστόλια στο τραπέζι, αποθέωναν τον μηχανισμό στήριξης, θεωρούσαν δεδομένη την επιστροφή στις αγορές και την ανάπτυξη στο τέλος του 2010 και άλλα φαιδρά.
Σήμερα έρχονται να το παίξουν ταρώ και καφετζούδες για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
Προσέξτε, δεν λέμε “μνημόνιο” γιατί υπάρχουν και οι δήθεν “αντιμνημονιακοί”, παπαγαλάκια της δραχμής που είναι απαραίτητο συμπλήρωμα της δράσης του ΔΝΤ σε ΚΑΘΕ χώρα.
Ναι, η πατρίδα χρειάζεται πλέγμα δράσεων. Οφείλει να σταματήσει την ασυδοςσία στο δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, όχι όμως να τις ξεπουλήσει ελέω της ίδιας ασυδοσίας που αυτοί δημιούργησαν.
Το κόλπο της απαξίωσης είναι γνωστό, που παρουσιάζει το “ξεπούλημα” ως απαραίτητη λύση.
Ναι, δεν μπορεί το κάθε λαμόγιο καθηγηταράς της Παντείου να βρίσκεται με Φεράρι, γιατροί με εκατομμύρια, αλλά και Πρωτόπαπες στην βουλή, αφού έχουν καταστρέψει την πραγματική οικονομία.
Όπως δεν μπορεί να υπάρχουν ακόμα εξαθλιωμένοι θεσμοί όπως η ΓΣΕΕ, με πάρτυ εκατομμυρίων που υποτίθεται εκπροσωπούν τους εργαζομένους…
ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ “ΟΡΓΑΝΑ”;
Πριν και πέρα από όλα όμως, χρειάζεται δικαιοσύνη. Χωρίς δικαιοσύνη, ότι μέτρα και να παρθούν θα πέσουν στο κενό γιατι οι τραπεζίτες θα συνεχίσουν να δανείζουν την κόρη του Τσοχατζόπουλου και τον ΔΟΛ, τις πράσινες μπίζνες τον σοσιαληστών και να πληρώνει πάλι ο τίμιος Έλληνας.
Φυλακή λοιπόν και δήμευση περιουσιών για την συντροφιά του κυρίου Παπανδρέου και όλους όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα στέλνοντας το σε “δικά τους παιδιά”.
Τραπεζίτες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Εκδότες με θαλασσοδάνεια (μην ξεχνάς μικρομεσαίε, όταν σου έκλεισαν το μαγαζί ΟΥΔΕΙΣ βρέθηκε να σε βοηθήσει. Αντίθετα, για τους ασύδοτους τραπεζίτες, ξεπουλιέται όλη η Ελλάδα).
Διοικητές ΔΕΚΟ και ασφαλιστικών ταμείων που ξεπούλησαν τα αποθεματικά με την ανοχή ή την συνενοχή τους.
Και βέβαια, όλα τα καθάρματα της γερμανικής διαφθοράς.
Εάν η επόμενη κυβέρνηση δεν έχει εξαρτήσεις, θα πρέπει να αφιερώσει τις πρώτες εκατό ημέρες σε δικαστήρια εξπρες. Αυτό είναι το ζητούμενο.
Θα πιέσουν βέβαια οι “ξένοι”, αλλά καιρός είναι να πάθει και κανένας Χριστοφοράκος “εργατικό ατύχημα”. Όχι μόνο οι τίμιοι Έλληνες.
Καλή ψήφο αδέλφια. Χωρίς φόβο, με πάθος για την Ελλάδα.
OLYMPIA.GR