Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΑΪΚΑΛΗ ΓΙΑ ΑΠ ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥΑναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 5, 2013

Αυτό είναι το νόημα του κοινοβουλευτικού ελέγχου, όταν οι υπουργοί σέβονται το κοινοβούλιο. Σε αντίθεση με κάτι άλλους που καλύπτουν ακόμα και υπόδικους.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΑΙΘΠΑ αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας αμέσως μόλις έλαβε γνώση των καταγγελιών του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παύλου Χαικάλη εναντίον του Προέδρου του ΔΣ του ΚΘΒΕ κ. Θ. Τρικούκη, ανέθεσε στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μουσικής της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού του ΥΠΑΙΘΠΑ  κ. Μάριο Κωστάκη τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αυτές είναι βάσιμες ή όχι.

Οι καταγγελίες κάνουν λόγο για αδιαφανή και επιζήμιο για τα συμφέροντα του θεάτρου, κατά παράβαση σχετικών διατάξεων της νομοθεσίας, χειρισμό της υπόθεσης παροχής υπηρεσιών υποστήριξης των έργων ΕΣΠΑ του ΚΘΒΕ με απευθείας ανάθεση στην εταιρία «ΕΥΠΟΛΙΣ».

olympia.gr