Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ "ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ", ΜΙΛΑ ΓΙΑ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ"



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 18, 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Τι θα ζητούσε ο Αττίλας από τον Αλλάχ πριν επιτεθεί στην Ελλάδα; “Να μεταβληθούν Αλλάχ μου τα στρατόπεδα των γκιαούρηδων σε στρατόπεδα του τζιχάντ”. Ή μάλλον δεν θα τολμούσε καν να ζητήσει κάτι τόσο εξωφρενικό.

Και όμως, ο κύριος Δένδιας φαίνεται ότι παρακολουθεί αυτό το άπιαστο όνειρο των ισλαμοφασιστών, να γίνεται πραγματικότητα, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί. Είναι δεδομένο μάλιστα ότι θα μείνουν γεμάτα με “μαχητές” αφού το πρόγραμμα απελάσεων είναι παρωδία. Την ίδια στιγμή, ενώ η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο σφαγείο, με νέους ανθρώπους να δολοφονούνται σαν τις μύγες από πολεμικά όπλα, ο κύριος Δένδιας δείχνει και μία πρωτοφανή αποφασιστικότητα στην προάσπιση συμφερόντων του παγκόσμιου χρηματοδότη του τζιχάντ, του κυρίου Εμίρη “επενδυτή” στις Σκουριές.

Για να συλλάβει λοιπόν αυτούς που έκαψαν την μπουλντόζα, έκανε την πρόσφατη πρωτοφανή κινητοποίηση με…

(Προσοχή, μην πατήσετε την συνέχεια εάν δεν θέλετε να δείτε πραγματικά σκληρές εικόνες. Ίσως οι σκληρότερες που έχετε δει).

εκατονταδες άνδρες, CSI, DNA τεστς, εισβολές σε σπίτια. Ενώ την δολοφονία της κοπέλας στα Ίσθμια, των νέων στην Πάτρα, τον γέροντα που έκαψαν ζωντανό κλπ κλπ, αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν τα τοπικά ΑΤ.

Για να μην αδικούμε όμως τον κύριο Δένδια, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι την εκτίμηση στους μαχητές του τζιχάντ την είχε εκφράσει πρώτο το Έθνος του κυρίου Μπόμπολα. Ωχ, όλως τυχαίως, ο όμιλος του θησαύρισε από το χρήμα του Εμίρη – χρηματοδότη του παγκόσμιου τζιχάντ με την περιβόητη εξαγορά των μετοχών στα χρυσορυχεία, υπό το βλέμμα του Γιώργου Παπανδρέου, φίλου του κυρίου Σόρος, επίσης χορηγού της τζιχάντ.

Μιλάμε βέβαια για την περίπτωση του σφαγέα της Τουλούζης, που δολοφόνησε ένα κοριτσάκι με 3 σφαίρες στο κεφάλι, ένα μωρό με την πιπίλα στο στόμα, άλλο ένα παιδάκι και τον Ραββινο πατέρα έξω από Εβραϊκό σχολείο.

Το έθος του κυρίου Μπόμπολα, είχε κατονομάσει αυτόν τον δολοφόνο μωρών ως “μαχητή του Τζιχάντ”. Τόσο λεβέντες είναι οι μαχητές του τζιχάντ. Κάτι μωρά με πιπίλες, τα έχουν για πρωϊνό.

Jonathan Sandler, shot to death Monday in Toulouse, France, pictured with his two slain sons and with his wife (who was not hurt in the attack). (photo credit: via Facebook)

Και βέβαια, γι’ αυτή την άθλια, ναζιστική πρόκληση της εφημερίδας δεν ακούστηκε ούτε ένα επικριτικό σχόλιο. Όπως και για το συνεχιζόμενο πογκρόμ των Εβραίων στην Γαλλία στην Ισπανία κλπ από τους μαχητές του τζιχάντ που τους οδηγεί σε νέα “έξοδο”, αλλά το χρήμα των Εμίρηδων είναι γλυκό. Τόσο γλυκό που για την σφαλιάρα με αποχρώσα ρατσιστική ένδειξη ζητούν συλλήβδην καταδίκη από τον μπάτσο της γειτονιάς μέχρι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά για την επανάληψη του ολοκαυτώματος που ζούμε, δεν ακούγεται άχνα.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα, είδατε τι γίνεται με τον Καμίνη και τον Μπουτάρη που ανοίγουν διάπλατα την πόρτα στον Σόρος για να οργανώσει καλύτερα τους μαχητές του Τζιχάντ στην Ελλάδα.

Όπως ακριβώς έγινε και στην Συρία. Ο Σόρος και ο Εμίρης χρηματοδοτούν και στηρίζουν τους σφαγείς αμάχων, τους βιαστές και αποκεφαλιστές παιδιών, αλλά κανείς δεν μιλάει γιατί τόσο ο Εμίρης όσο και ο Σόρος είναι κιμπάρηδες στους δημοσιογράφους και στα ΜΜ”Ε”.

Ουδείς ασχολείται με τις επαναπροωθήσεις των “μαχητών του τζιχάντ” που δεν γίνονται και αυτοί μένουν στα Ελληνικά στρατόπεδα μήνες παραπάνω από το προβλεπόμενο.

Μπορεί η Συρία να μοιάζει μακριά και τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε’ να μιλούν για “ακρότητες” του καθεστώτος και αντικαθεστωτικούς, αλλά δεν μπορεί ένας δημοσιογράφος να μην πήρε είδηση τα Φετβά του ιμάμηδων που έδωσαν το δικαίωμα στους “μαχητές του τζιχάντ” να βιάζουν Χριστιανές, Εβραίες και Αλαουίτισες.

Ούτε να μην πήραν είδηση την κραυγή της μοναχής, τον κομματιασμένο Ελληνορθόδοξο παπά που τάισαν τις σάρκες του στα σκυλιά, τα αποκεφαλισμένα παιδιά στα οποία τόσο έχουν αδυναμία οι “μαχητές του τζιχάντ”. Άλλωστε πρέπει να είσαι πολύ παλικάρι – μαχητής για να φυτεύτεις σφαίρες σε κοριτσάκια, να βιάζεις μωρά και έπειτα να συνθλίβεις τα κεφάλια τους στον τοίχο, να ξεκοιλιάζεις εγκυους χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Νομίζετε ότι υπερβάλλουμε; Η Κύπρος είναι μακριά και κάποιοι ξέχασαν γρήγορα το 1974 και την γενοκτονία.

Η Συρία είναι μακρυά, και αυτές οι εικόνες με τα αποκεφαλισμένα παιδιά “απίστων” δεν φτάνουν ποτέ στα μάτια μας από τα κανάλια των ιδιοκτητών που “αγαπούν το Εμίρη”.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ.

Πιο κοντά όμως ήταν και το Κοσσυφοπέδιο. Εκεί ο Σόρος, οι Εμίρηδες και οι “μαχητές του τζιχάντ” έδωσαν άλλο ένα δείγμα παλικαριάς. Σε μία γενοκτονία που έγινε δίπλα μας αλλά εμείς δεν πήραμε “είδηση”. Η Ελλάδα του Σημίτη και του Παπανδρέου συνήργησε στις εικόνες που θα δείτε και η συνέργεια σε τέτοια εγκλήματα επιφέρει πάντοτε νέμεσι. Οι εικόνες είναι από το νεκροτομείο και αφήνουμε τις περιγραφές στα Αγγλικά.

kla-victims11
The crime these Serbs had committed was going to the Sunday mass. It happened in Granovec, Kosovo, before the Yugoslav Serbian security forces intervened. This Kosovo Serbian family, here in the picture, was hacked to death by the US/NATO sponsored Islamist Nazi KLA in the summer of 1998. The woman in the picture was five months pregnant; the Islamist Nazi Albanians (KLA-UCK) after raping her, literally cut the baby (fetus) out of her womb with a butcher-knife. The man in the right hand corner (her husband) had his legs chopped off with an axe at his knees, so before he died he was helplessly watching what the Albanian KLA Islamist Nazi savages were doing to his wife.
kla-victims2
This young Serbian father and his little baby were brutally butchered by the Albanian Islamist Nazi KLA bandits, after the NATO Forces entered Kosovo. One of the KLA Islamist Nazi bandits grabbed the baby by his tiny legs and smashed his head against a brick wall. His father was first shot, then beaten to death with an iron pipe.

Οπότε ας μας συγχωρέσει ο κύριος Δένδιας που δεν μπορούμε να απολαύσουμε το χιούμορ του με τους “ψεκασμένους”. Ανησυχούμε όμως πάρα πολύ για αυτά που έρχονται. Ίσως αυτό το άρθρο ταρακουνήσει και αυτούς που προτιμούν να σιωπούν για τα τάλαντα της γενοκτονίας, τις ολοσέλιδες διαφημίσεις, μα κυρίως εκείνους που ζουν για να εξυπηρετούν τους χορηγούς των γενοκτονιών.

Η είδηση από το “Καρφί”:

Στα πρόθυρα εξέγερσης βρίσκονται οι μετανάστες στα κέντρα κράτησης


Πυριτιδαποθήκες θυμίζουν τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι εξεγέρσεις σε Κόρινθο, Αμυγδαλέζα, Κομοτηνή, Πέτρου Ράλλη, αλλά και σε αστυνομικά τμήματα όπου κρατούνται λαθρομετανάστες, αποτελούν πλέον συχνό φαινόμενο, στο οποίο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ώρα έχει να αντιτάξει μόνο τα κλομπ των ΜΑΤ.

«Ο σχεδιασμός του υπουργείου, που προέβλεπε το ανώτερο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ένας παράνομος μετανάστης θα κρατούνταν στα κέντρα, προτού απελαθεί, έχει υπερβεί κατά πολύ τους 3 μήνες. Για την ακρίβεια, υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν κρατούμενοι περίπου ένα χρόνο τώρα», αποκαλύπτει στο «Καρφί» στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τι φοβάται η ΕΛΑΣ
Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι Αφγανοί που εξεγέρθηκαν στο στρατόπεδο της Κορίνθου, όταν τους είπαν πως θα πρέπει να παραμείνουν κρατούμενοι για μερικές ημέρες ακόμη. Οι κρατούμενοι έκαψαν σεντόνια και κρεβάτια, ξήλωσαν τα κεραμίδια από τις στέγες των κτιρίων όπου κρατούνται και τα εκτόξευαν στους αστυνομικούς. Η κατάσταση έδειχνε για μια ακόμη φορά να ξεφεύγει από τον έλεγχο της αστυνομίας και απειλήθηκε νέα γενικευμένη εξέγερση. Τρεις ημέρες πριν από την εξέγερση των Αφγανών, δυο Αλγερινοί κρατούμενοι, και αυτοί στην Κόρινθο, απειλούσαν πως θα αυτοκτονήσουν, όταν και πάλι οι ελληνικές αρχές τούς ανέφεραν πως η κράτησή τους θα διαρκέσει περισσότερο. «Φοβόμαστε πως ειδικά το καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες θα χτυπήσουν 40άρια και θα υπάρχουν άνθρωποι κλεισμένοι στον ίδιο χώρο για 8 και 10 μήνες, θα βρεθούμε μπροστά σε γενικευμένη εξέγερση. Είχαμε πάρει μηνύματα από την Κομοτηνή το Νοέμβριο, ενώ αυτόν το μήνα σε Αμυγδαλέζα και Κόρινθο κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρές καταστάσεις», αναφέρει στο «Καρφί» αξιωματικός της ΕΛΑΣ, που δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τον τρόπο με τον οποίο στήθηκαν και λειτουργούν τα κέντρα κράτησης. Στην ΕΛΑΣ, πάντως, φοβούνται και την έκβαση της δίκης των αστυνομικών-φυλάκων στην Αμυγδαλέζα, που κατηγορούνται για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος των κρατουμένων. Η δίκη τους έχει ήδη αναβληθεί 2 φορές και έχει προσδιοριστεί να πραγματοποιηθεί εκ νέου στις 20 Απριλίου. Ανάλογα με την έκβασή της η αστυνομία φοβάται νέα εξέγερση.


Ψάχνουν νέους χώρους
Τώρα που η κατάσταση στα κέντρα κράτησης έχει χτυπήσει… κόκκινο, η Κατεχάκη ψάχνει εσπευσμένα και με σπασμωδικές κινήσεις να εξασφαλίσει νέους χώρους κράτησης και χρηματοδότηση για τη δημιουργία τους. Απορία προκαλεί ωστόσο το γεγονός πως ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Δένδιας, είχε ο ίδιος προσωπικά αναγγείλει τη λειτουργία τεσσάρων νέων χώρων κράτησης, σε Λέσβο, Ρόδο, Χίο και Σάμο, μέχρι τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Μάλιστα τα δύο από τα κέντρα υποτίθεται, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει ο κ. Δένδιας, πως θα λειτουργούσαν ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο. Τελικά τίποτα δεν έγινε και κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιρρίπτουν τις ευθύνες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εκείνο, με τη σειρά του, υποδεικνύει την αστυνομία ως αρμόδια για την καθυστέρηση. «Όταν ήθελαν την Κόρινθο, τους τη δώσαμε μέσα σε μια εβδομάδα. Για όλα τα υπόλοιπα δεν υπήρξε κανένας επίσημος σχεδιασμός», λέει το Πεντάγωνο.

Απέτυχαν οι απελάσεις
Τα υπάρχοντα κέντρα κράτησης έχουν ήδη φρακάρει, ενώ από την άλλη πλευρά οι απελάσεις των αλλοδαπών γίνονται με το σταγονόμετρο. Κοινή παραδοχή είναι πως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέτυχε να συντονίσει τη γρήγορη επαναπροώθηση των μεταναστών στις χώρες προέλευσής τους, ενώ «παγωμένο» παραμένει και το σύμφωνο επανεισδοχής με την Τουρκία, παρά την υποχρέωση που έχει αναλάβει η Άγκυρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Απέτυχε, λοιπόν, το σχέδιο του κ. Δένδια για τις απελάσεις των λαθρομεταναστών. Αρχικά οι επιχειρήσεις-σκούπα στόχευαν σε Αφγανούς, Πακιστανούς Μπαγκλαντεσιανούς και ορισμένους Βορειοαφρικανούς, με τη λογική πως η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει συμφωνίες επανεισδοχής με τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών. Με τη λογική Δένδια, πρώτα θα μαζεύονταν οι εύκολοι να φύγουν και στη συνέχεια θα μαζεύονταν από τους δρόμους της Αθήνας οι πιο επικίνδυνοι, όπως Σομαλοί, Αλγερινοί κ.λπ.
Στην πράξη, όμως, αυτό δεν προχώρησε και τόσο καλά. Αν εξαιρεθεί ένα μικρό ποσοστό παράνομων μεταναστών, που πήραν 1.000 ως 1.500 ευρώ «επιχορήγηση» από την ΕΕ και πληρωμένο εισιτήριο επιστροφής στις πατρίδες τους, οι περισσότεροι δεν έδειξαν διατεθειμένοι να επιστρέψουν πίσω.

Του Στέλιου Βραδέλη από το Καρφί.
olympia.gr