Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΜΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ" ΤΗΝ "ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ" ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΩΚΟΥΝ !



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 5, 2013

Προφανώς της μαγνητοσκοπήσεις τις έκανε για να καμαρώνει τις επιδόσεις της με το “Απολλώνειο κορμί”.

Έτσι είναι. Όποιος πόνταρε στην πασοκάρα, δεν έχασε ποτέ.

Την καταδίκη όλων των κατηγορουμένων για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στην υπόθεση της διακίνησης του «ροζ DVD» με προσωπικές στιγμές του Χρ. Ζαχόπουλου, που δημοσιοποιήθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού το 2007, πρότεινε στο Τριμελές Εφετείο ο εισαγγελέας Γ. Αγγελής την Παρασκευή. Έκρινε ότι πρέπει να κηρυχθεί αθώα, λόγω αμφιβολιών, η πρώην συμβασιούχος του υπουργείου Πολιτισμού για το επιπλέον αδίκημα της απόπειρας εκβίασης του Χρ. Ζαχόπουλου.

  Ο Χρ. Ζαχόπουλος – Φωτογραφία αρχείου Ο εισαγγελέας, μετά από αποδεικτική διαδικασία ενός έτους, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα στοιχεία της υπόθεσης πρέπει να οδηγήσουν το δικαστήριο στην καταδίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σε βαθμό πλημμελήματος, της πρώην συμβασιούχου του υπουργείου Πολιτισμού και ερωμένης του Χρήστου Ζαχόπουλου εκείνη την περίοδο, ΕύηςΤσέκου, του δικηγόρου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη και του δημοσιογράφου Γιάννη Μακρυγιάννη.

Για το επιπλέον αδίκημα της απόπειρας εκβίασης σε βάρος της Εύης Τσέκου, ο εισαγγελέας έκρινε ότι πρέπει να κηρυχθεί αθώα, λόγω αμφιβολιών. Τόνισε ότι δεν προκύπτει οιαδήποτε «αιτιώδης συνάφεια» της απόπειρας αυτοκτονίας του Χρ. Ζαχόπουλου με την καταγραφή του επίμαχου υλικού, αφού είχαν μεσολαβήσει τουλάχιστον δύο μήνες μεταξύ των δύο γεγονότων.

Ο κ. Αγγελής υπογράμμισε στην αγόρευσή του ότι ο κατηγορούμενος εκδότης αντέγραψε το οπτικοακουστικό υλικό που έφερε μαζί της η πρώην συμβασιούχος του υπουργείου Πολιτισμού όταν επισκέφθηκε την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Θ. Αναστασιάδης παρέδωσε το υποκλαπέν DVD στον τότε επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Ανδριανό.

Ο εισαγγελέας εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος ότι ο συγκεκριμένος εκδότης ήταν ο αποκαλούμενος «κομιστής» του επίμαχου DVD και ότι «λέει ψέματα», σε αντίθεση με τον κ. Ανδριανό που «λέει την αλήθεια».

Στην αγόρευσή του, ο Γ. Αγγελής άφησε αιχμές ότι η ενέργεια αυτή του Θ. Αναστασιάδη ενδεχομένως συνδεόταν με την υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ για τα οποία ελεγχόταν από το ΣΔΟΕ. Τον ισχυρισμό αυτό προέβαλε, απολογούμενος ο κατηγορούμενος δικηγόρος, Χρήστος Νικολουτσόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι με το «ροζ υλικό» ο εκδότης ήθελε «να εκβιάσει την κυβέρνηση». (Πληροφορίες από την Ελευθεροτυπια)

olympia.gr