Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ : ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ


Σφοδρότατη επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, δηλώνοντας ότι θεωρείται «ο εκτελωνιστής των αιτημάτων της τρόικας προς την κυβέρνηση» και «ο πλέον τροϊκανός της κυβέρνησης που είναι και ο βασικός διαπραγματευτής με τους δανειστές».

«Χιλιοπαιγμένο σενάριο.Η τρόικα έρχεται με νέες απαιτήσεις η κυβέρνηση ισχυρίζεται οτι διαπραγματεύεται σκληρά, και στο τέλος κατά βάση γίνεται ό,τι θέλει η τρόικα» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα των μνημονίων είναι ύφεση.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι με την πολιτική της κυβέρνησης αποτράπηκε η έξοδος από το ευρώ, δεν θα τη ζήσουμε ποτέ ως έθνος, και ας μην πιάσει το επιχείρημα της έλλειψης εναλλακτικής λύσης. Κατηγόρησε δε, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει ως στόχο να «τιναχθούν στον αέρα τα πάντα και να βρεθεί σε μια απίστευτη άβυσσο από την οποία η χώρα θα συνερχόταν μετά από δεκαετίες.
«Θα ζούσαμε με ακραία και ολοκληρωτική μορφή ό,τι συνέβη στην Κύπρο» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βγάλει τη χώρα από την Ευρώπη να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα.»
newsbomb.gr