Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 3, 2013

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας που γκρέμισαν την κυβέρνηση Καραμανλή, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί απαξιώνοντας τη δικαστική έρευνα

Οι συκοφάντες, έμμισθοι κλακαδόροι του συστήματος Παπανδρέου έχουν εξαπολύσει οχετό ειρωνίας για την συγχώνευση των υποθέσεων υποκλοπών – σχεδίου “Πυθία”. Περαστικά, έρχεται και η σύνδεση με τις νεώτερες.

Πάει καιρός από τότε που απολαμβάναμε τους χαρακτηρισμούς τύπου “Βούδας” για τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, σε “ρεπορτάζ” εφημερίδων και τηλεπαράθυρα.

Χαρακτηρισμούς που όπως εμβρόντητοι διαπιστώσαμε μετά τις αποκαλύψεις τωνWikileaks, εφευρίσκοντο σε χαλκεία πρεσβειών και απόρρητα τηλεγραφήματα.

Προφανώς κάποιοι ταγοί της ενημέρωσης είχαν ταυτόσημη φαντασία με υπαλλήλους ξένων υπηρεσιών, που ορθότατα προάσπιζαν τα δικά τους εθνικά συμφέροντα, εις βάρος των δικών μας, όπως αποδεικνύεται σήμερα.

Η δικαιοσύνη διαβλέπει πίσω από το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή και τις υποκλοπές, αυτό που βιώνει σήμερα κάθε ελληνική οικογένεια στο πετσί της: Ένα στυγνό σχέδιο καταλήστευσης της χώρας, που ολοκληρώθηκε με την οικονομική της καταστροφή.

Το ποιούς θα καταδείξει η έρευνα ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Εάν αυτό το δόλιο σχέδιο θα συνδεθεί και με την αλλη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την χάλκευση των στοιχείων για την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο θα φανεί τους επόμενους μήνες.

Η ελληνική τραγωδία όμως παραμένει δεδομένη και οι πολίτες διψούν για δικαιοσύνη. Αυτός είναι και ο λόγος που μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τις ενέργειες της δικαιοσύνης, επήλθε τρόμος σε όσους πρωταγωνίσθησαν επικοινωνιακά σε αυτή την πορεία εξαθλίωσης.

Επιστρατεύουν για ακόμα μία φορά τον κιτρινισμό, την απαξίωση της δικαιοσύνης και το χειρότερο, την απαξίωση, την ειρωνεία, την “συνωμοσιολογία“!

Η αντίδραση της κοινωνίας όμως πλέον είναι άμεση και σκληρή:

-Πως τολμάτε να μας λέτε για “συνωμοσιολογίες” όταν εμείς χάνουμε τις δουλειές μας;

-Είναι “ευφάνταστο σενάριο” η χαμένη μας αξιοπρέπεια; Η ανεργία των παιδιών μας; Τα λουκέτα στην γειτονιά μας;

-Τολμάτε να ψελλίζετε εσείς που μας λέγατε ότι τα 45 λεπτά του πετρελαίου θέρμανσης είναι υπερβολική τιμή, όταν κατάπιατε αμάσητα τον τριπλασιασμό;

-Έχετε το θράσος να ειρωνεύεστε εσείς που μας αφήσατε χωρίς φάρμακα, χωρίς γιατρούς, μας δηλητηριάζετε με γενόσηματην ώρα που σιωπήσατε στην ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων;

-Μιλάτε για “συκοφαντίες” εσείς που συκοφαντούσατε εργολαβικά κάθε απεργό τα τελευταία 3 χρόνια, όταν κατά την διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή, όποιος απεργούσε “είχε δίκιο“;

Οι πολίτες λοιπόν έχουν αποφανθεί και σας έχουν απαξιώσει.

Απομένει να δούμε εάν η δικαιοσύνη αποκαλύψει και τον επικοινωνιακό αρμό του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου που γκρέμισε μία κυβέρνηση για να φέρει μία θλιβερή παρέα της αρεσκείας της.

olympia.gr