Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΠΑΓΚΑΛΟΣ : ΚΑΦΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 5%

Βαρείς χαρακτηρισμοί από τον Θόδωρο Πάγκαλο κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι πήγε το κόμμα από το 40% στο 5%, ενώ στη συνέχεια αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα «κάφρο» και «αγράμματο».
«Μεταξύ του success και του story, έβαλε ένα "του". Του κ. Σαμαρά, δηλαδή. Τώρα, αυτά είναι αγγλικά; Δεν είναι καν ελληνικά. Κάφρος είναι ο άνθρωπος και αγράμματος. Και όσοι μιλάνε ξένες γλώσσες, να προσέχουν. Διότι και ο κ. Βενιζέλος εκεί που ήταν (στο Παρίσι), είπε "la termination violante". Δεν υπάρχει αυτό στα γαλλικά», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πάγκαλος συνέχισε την επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Ο κ. Βενιζέλος είναι ο γνωστός άνθρωπος του Ζαππείου που είπε ψηφίστε εμένα και όχι τον Παπανδρέου. Συνέχισε την υπονόμευσή του, του βγήκε και έγινε αρχηγός του όλου ΠΑΣΟΚ, όπως έλεγε και το πήγε από το 40% στο 5%».
Ερωτηθείς για το τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω! Πραγματικά δεν ξέρω… Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε ένα κόμμα του 5% και δεν γουστάρω. Δεν το γουστάρω! Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει. Εγώ θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να με αφήσει».


protothema.gr