Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ !


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 13, 2013
Türk-Yunan operasyonu!
07.06.2013
Yunanistan’da özel operasyonla yakalandı
SAVAŞ AKIN / VATAN İSTİHBARAT
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün geçen ay terör örgütü DHKP-C’ye yönelik operasyonu öncesi son anda kaçan canlı bomba Bulut Yayla, Yunanistan’da özel operasyonla yakalandı.

Η Τούρκικη εφημερίδα Vatan με τον πηχαίο τίτλο «Ελληνοτουρκική Επιχείρηση»πανηγυρίζει για την «κοινή επιχείρηση Τουρκικής και της Ελληνικής αστυνομίας» στην απαγωγή και σύλληψη του Γιαϊλά!

Διαβάζουμε :

 

 «Τη ζωντανή βόμβα την είχε κάνει πακέτο ο γείτονας (…) συνελλήφθη σε κοινή επιχείρηση της τουρκικής και της ελληνικής αστυνομίας»,

Διαβάζουμε επίσης, ότι ο Γιαϊλά ηταν επικίνδυνος για την Τουρκία, «τον  οποίο η Ελληνική αστυνομία παρέδωσε στη συνοριακή είσοδο Παζάρκουλε».

Η Vatan επιμένει στα παραμύθια- «γραμμή» του καθεστώτος Ερντογάν , που της παραδώσαμε τον ακτιβιστή, σχετικά με την ύπαρξη στρατοπέδου «τρομοκρατών» στο Λαύριο, αλλά επίσης κάνει λόγο για εμπλοκή των Τόυρκικων Μυστικών Υπηρεσιών στην υπόθεση γράφοντας ότι «η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης ήρθε σε επαφή με την Ελληνική αστυνομία μετά από υποστήριξη και της ΜΙΤ»

Το δημοσίευμα της Vatan που δεν έιναι το μόνο στον Τούρκικο Τύπο, (τα ίδια και χειρότερα έγραψε και η Μιλιέτ), έρχεται μετά το δημοσίευμα-κόλαφος της Independentπου διεθνοποίησε την υπόθεση Γιαϊλά.

Σύμφωνα με την κοινότητα των Τούρκων πολιτικών προσφύγων στην Αθήνα, έχουν απαχθεί έξι πολιτικοί πρόσφυγες από τον Φεβρουάριο.