Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ :ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ

Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά τη λειτουργία της κυβέρνησης, την ασέβεια και τη μείωση των εταίρων της τρικομματικής από τον κ. Σαμαρά» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, κάνοντας μάλιστα λόγο «για κλιμάκωση της αλαζονείας του κ. Σαμαρά από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι σήμερα».Σχολιάζοντας σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κλείσιμο της ΕΡΤ ο κ. Καρύδης τονίζει «ότι υπάρχει μια παραβίαση του θεσμού της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που πλήττει ευθέως τη Δημοκρατία στη χώρα μας με πολύ μεγάλες επιπτώσεις για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».
«Εμείς αυτό που επιθυμούμε –προσθέτει- είναι η ριζική αναδιάρθρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης μέσα από διάλογο στη Βουλή. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου, να είναι σύγχρονη, υψηλών προδιαγραφών και σε καμία περίπτωση δεν συναινούμε και δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε μια δημοκρατική εκτροπή».
«Πιστεύουμε ότι ο κ. Σαμαράς θα αναλάβει αυτή την τεράστια ευθύνη για αυτή την περιπέτεια που πάει να βάλει τη χώρα και μέχρι τις επτάμιση το βράδυ να έχει μεταβάλει τις απόψεις του» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ».


newsit.gr