Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΝΕΡΙΤ : ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΙΩΞΕΙ" ... ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Με τη διαβεβαίωση ότι η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ίντερνετ, Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ Α.Ε.) θα ξεκινήσει τη λειτουργία μέσα στις επόμενες εβδομάδες με απώτατο όριο τα τέλη Ιουλίου, θα επιχειρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, να εκτονώσει την ένταση που έχει δημιουργηθεί με τους κυβερνητικούς του εταίρους, ο Α. Σαμαράς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα «ρίξει» τη συγκεκριμένη πρόταση στο τραπέζι της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και στο Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα γίνει αποδεκτή από τους κυβερνητικούς εταίρους. Κι αυτό γιατί, όπως τονίζουν, «ο κ. Βενιζέλος στη συνάντηση κατά την τετράωρη μυστική συνάντηση των τριών την Κυριακή, στο ιδιαίτερο γραφείο του πρωθυπουργού στην οδό Μουρούζη, δέχθηκε να κλείσει η ΕΡΤ και ανοίξει άμεσα με βάση το σχέδιο του καθηγητή Αλιβιζάτου».
Μετά το άνοιγμα-εξπρές της ΕΡΤ και τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι «θα συμφωνήσει και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ που είχε εξ αρχής και στη συνάντηση της Μουρούζη, αντιρρήσεις για το κλείσιμο της ΕΡΤ».
Αναφορικά με το γενικότερο θέμα της κυβερνητικής λειτουργίας, που αναμένεται να θέσουν οι κύριοιΒενιζέλος και Κουβέλης,  στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι αυτά μπορούν να λυθούν με τον επικείμενο ανασχηματισμό.

aftodioikisi.gr