Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Στις 22 Ιουνίου η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε εκκαθάριση των ανεξόφλητων ποσών του Eκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) για το 2012 μέσω των λογαριασμών ρεύματος.
Στις 22 Ιουνίου η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε εκκαθάριση των ανεξόφλητων ποσών του Eκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) για το 2012 μέσω των λογαριασμών ρεύματος. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για είσπραξη όλα τα ανεξόφλητα ποσά ΕΕΤΗΔΕ 2012 τα οποία έχουν ενσωματωθεί στους λογαριασμούς ρεύματος και δεν έχουν πληρωθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης τους.
Εξόφληση
Οσοι πελάτες επιθυμούν να εξοφλήσουν το ΕΕΤΗΔΕ μέσω της ΔΕΗ θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές στα ταμεία των καταστημάτων της ΔΕΗ έως την 21η Ιουνίου ή στα συνεργαζόμενα εναλλακτικά δίκτυα εξόφλησης λογαριασμών ρεύματος (ΕΛΤΑ, τράπεζες κ.λπ.) έως τη 18η Ιουνίου.
Σε ό,τι αφορά στο «χαράτσι» του 2013, αυτό θα ξεκινήσει προς τα τέλη του μήνα και θα είναι μειωμένο κατά 15% σε σχέση με το 2012.
Η εξόφλησή του θα γίνει σε πέντε διμηνιαίες δόσεις και στόχος της κυβέρνησης είναι να εισπραχθούν έσοδα 1,7-1,9 δισ. ευρώ

ethnos.gr