Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΗΜΑΡΤΟΝ ! ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ... ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ !


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 16, 2013


“To κλείσιμο της ΕΡΤ με μονομερή απόφαση της ΝΔ συνιστά ενέργεια αντιδημοκρατική και αντίθετη προς την κοινοβουλευτική αρχή και προδίδει περιφρόνηση προς την ίδια τη δημοκρατία, της οποία τα ΜΜΕ αποτελούν αναφαίρετο πυλώνα, τονίζει ο πρώην υπουργός Επικρατείας επί ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μόσιαλος.

Ο κ. Μόσιαλος τονίζει πως η ριζική αναδιάρθρωση της ΕΡΤ είναι απολύτως αναγκαία, καθώς, όπως λέει, κανείς δεν μπορεί να υπερασπιστεί σοβαρά τη διατήρηση του παλαιού καθεστώτος λειτουργίας της”!!!

Το ότι η κυβερνηση της “Νέας Δημοκρατίας” υλοποιεί το σχέδιο Μόσιαλου, ε, αυτό είναι λεπτομέρειες. Αλλά δεν φταίτε εσείς.

Όταν ένας Παπανδρέου αφού διαψεύδει ότι θα φέρει το ΔΝΤ, έπειτα φέρνει το ΔΝΤ και πανηγυρίζει, στη συνέχεια καμαρώνει για τα αποτελέσματα, τον χειροκροτούν οι ίδιοι που λίγο μετά τον γκρεμίζουν και τώρα περιδιαβαίνει την Ευρώπη λέγοντας “Η Ευρώπη φταίει που κατέστρεψα την Ελλάδα”, “Μας έκαναν πειραματόζωο γι’ αυτό κατέστρεψα την Ελλάδα”, “Δεν υπήρχαν μηχανισμοί γι’ αυτο κατέστρεψα την Ελλάδα”, “Είχα μόνο δέκα λεπτά να αποφασίσω, γι’ αυτό κατέστρεψα την Ελλάδα”…

…δειχνει οτι δεν φταίνε ουτε οι παπανδρέηδες, ούτε οι μόσιαλοι. ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ. ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ.olympia.gr