Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 20, 2013
ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ κάνει παρανομες/αντισυνταγματικές πωλήσεις περιουσίας του Δημοσίου
Ολοι όσοι έχουν υπογράψει τον νόμο ίδρυσής του έχουν ευθύνες και θα πρέπει να τους αποδοθούν
Η Ελληνική Δικαιοσύνη ΟΦΕΙΛΕΙ να ακυρώνει άμεσα τις συμβάσεις πώλησης Δημόσιας Περιουσίας.
Πιό αναλυτικά:
Το Ελληνικό Σύνταγμα απαγορεύει ακόμη και την υποβολή νομοσχεδίων ή προτάσεων νόμου που αφορούν την μείωση ή πώληση περιουσίας του Δημοσίου, των ΟΤΑ ή και ΝΠΔΔ προς όφελος προσώπων (φυσικών ή νομικών, ανθρώπων ή εταιρειών δηλαδή).
Αντίθετα οι μόνες σχετικές ενέργειες που προβλέπει και επιτρέπει το Ελληνικό Σύνταγμα είναι οι ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (αγορά δηλαδή ιδιωτικών επιχειρήσεων από το Δημόσιο και όχι πώληση των Δημοσίων σε ιδιώτες).
ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.
Το σχετικό άρθρο του Συντάγματος είναι το 73, παράγραφος 3.
Διαβάστε το όπως αναφέρεται ακριβώς στο Σύνταγμα:
“ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΠΤΟ – Νομοθετική λειτουργία της Βουλής
Άρθρο 73 [Δικαίωμα πρότασης νόμων]
1. …
2. …
3. Καμία πρόταση νόμου ή τροπολογία ή προσθήκη δεν εισάγεται για συζήτηση, αν προέρχεται από τη Βουλή εφόσον συνεπάγεται σε βάρος του Δημοσίου, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δαπάνες ή ελάττωση εσόδων ή της περιουσίας τους, για να δοθεί μισθός ή σύνταξη ή γενικά όφελος σε κάποιο πρόσωπο.
4. …
5. …
αν αμφιβάλλετε για την ακρίβεια του πιό πάνω κειμένου επιβεβαίωστε το από το ίδιο το κείμενου του Συντάγματος εδώ:
http://synagonism.net/law/gr/s.2008.html
Αν συμφωνείτε με το ότι είναι παράνομες όλες οι πωλήσεις Δημόσιας Περιουσίας, ότι είναι παράνομη η λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ και ότι πρέπει να επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη για ΑΚΥΡΩΣΗ όλων των πωλήσεων αλλά και για την δίωξη όλων των υπευθύνων
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!
(οι πολιτικοί όλων των κομμάτων πλην ενός ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ. Και μην ρωτήσετε ποιό κόμμα είναι γιατί θα νομίσετε ότι είμαι ναζιστής χωρίς να είμαι)
Η’ ακόμη καλύτερα υποβάλλετε αναφορές (δεν στοιχίζει τίποτε) στο οικείο Αστυνομικό τμήμα σας προς την Εισαγγελία ούτως ώστε η Δικαιοσύνη πλέον να ακυρώνει τις πωλήσεις και τις συμβάσεις όχι μόνο τις τωρινές αλλά και τις προηγούμενες. Αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη αδιαφορεί ας την υποχρεώσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ να κάνει αυτό που θα έπρεπε μόνη της να κάνει.
Με τιμή
Παντελής Γιαμαρέλλος
οlympia.gr