Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ , Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ !

Σε «αιχμηρή» δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Κάμμενος για το προσχέδιο του προϋπολογισμού και τις υποσχέσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ότι δεν θα λαμβάνονταν νέα μέτρα.
«Παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Σαμαρά ότι δεν θα ληφθούν νέα επαχθή μέτρα, ο πρωθυπουργός ψεύδεται για μία ακόμη φορά απέναντι στον ελληνικό λαό, καθώς με το προσχέδιο του προϋπολογισμού ξεκαθαρίζεται ότι η κυβέρνηση προχωρά στη χαριστική βολή κατά των φορολογούμενων, επιφέροντας τον οριστικό θάνατο της αγοράς, της παιδείας, της υγείας και της πρόνοιας.
Προβλέπονται νέα φορολογικά μέτρα 2,1 δις ευρώ, που βαρύνουν μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες, με κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και αύξηση της φορολογίας ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Ο μαύρος προϋπολογισμός περιλαμβάνει 3,3 δις ευρώ περικοπές πρωτογενών δαπανών, εκ των οποίων 2,2 δις ευρώ, είναι περικοπές στις συντάξεις και στις δαπάνες της υγείας, της παιδείας και της Εθνικής Άμυνας».


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/354881/para-osa-elege-o-samaras-o-proϋpologismos-ehei-metra-ano-ton-2-dis#ixzz2h3JzDxOH