Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ριζικές αλλαγές στο προφίλ της Νέας Δημοκρατίας συντελούνται το τελευταίο διάστημα καθώς ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γραμματέας Ανδρέας Παπαμιμίκος έχουν αποφασίσει να λειτουργήσει το κόμμα σαν τα αντίστοιχα της Ευρώπης.
Μετά το λουκέτο σε όσες οργανώσεις δε λειτουργούν και η αντικατάσταση των θέσεων στις νομαρχιακές οργανώσεις που καταλάμβαναν οι παρατρεχάμενοι από θεματικές οργανώσεις που θα παράγουν πολιτικό λόγο, φαίνεται πως πλέον όσοι διορίζονται από τη ΝΔ, θα τη στηρίζουν και οικονομικά.
Πιο συγκεκριμένα, είναι έτοιμο πλάνο χρηματοδότησης των δράσεων αλληλεγγύης της ΝΔ εκ των έσω. Όπως προβλέπεται, όσα στελέχη διορίζονται ως στελέχη οργανισμών ή δημοσίων φορέων θα βάζουν πλέον το χέρι στην τσέπη για την παράταξη. Το ύψος του ιδιότυπου μηνιαίου "χαρατσιού" καθορίζεται στα 50 ευρώ έκαστος, προκειμένου να δοθεί μία ανάσα στα οικονομικά του κόμματος και να χρηματοδοτηθούν δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω της πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ που έχει ξεκινήσει η ΝΔ εδώ και 2 χρόνια.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως ήδη με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας βάζουν το χέρι στην τσέπη προσφέροντας στο κόμμα ένα σημαντικό ποσό, ενώ το Σεπτέμβρη χρηματοδότησαν την προσφορά σχολικών ειδών στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.
newsbomb.gr