Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

EKΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 6ης ΠΑΓΟΣΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Στο πλαίσιο της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε σήμερα σειρά εκδηλώσεων, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, με τον τίτλο
«Οι Καινοτόμοι. Μια εναλλακτική προσέγγιση στην επιχειρηματικότητα».  
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη εργαλείων στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη εναλλακτικών προτάσεων, η ενθάρρυνση της νέας και νεανικής επιχειρηματικότητας.
Απόψε, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η πρώτη εκδήλωση με θέμα «Οι Καινοτόμοι | Μια εναλλακτική προσέγγιση στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ», και βασικούς ομιλητές τον κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον κ. Στέλιο Κεχρή Πρόεδρο της Ένωσης Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδας, το δρα Ευάγγελο Βέργο Διευθυντή του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας, τον κ. Θύμη Ευθυμιάδη Αντιπρόεδρο του Ομίλου REDESTOS Agrotechnology και συντονιστή τον κ. Τάσο Τασιούλα.

Για τις εκδηλώσεις αυτές, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, έκανε, στη Θεσσαλονίκη, την ακόλουθη δήλωση:

«Από σήμερα, με αφορμή την 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας,
ξεκινάμε σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της δράσης "Οι Καινοτόμοι".
Αναζητούμε νέες πολιτικές και φρέσκες ιδέες από την κοινωνία.
Σ' αυτό το πλαίσιο, η αγροτική ανάπτυξη για την οποία θα μιλήσουμε απόψε στη Θεσσαλονίκη,  έχει προτεραιότητα.
Στόχος μας είναι μέσα από μία εναλλακτική προσέγγιση,  να ωθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους να επενδύσουν στις ιδέες τους.

Σε ένα νέο, υγιές και στέρεο αναπτυξιακό μοντέλο».