Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

EKΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΜΕ ΘΕΜΑ " ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ "

Στο πλαίσιο των δράσεων «Οι Καινοτόμοι. Εναλλακτική προσέγγιση στην επιχειρηματικότητα», που αναπτύσσονται από τη Νέα Δημοκρατία με την ευκαιρία της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα  (Ίδρυμα Κακογιάννη) εκδήλωση με θέμα «Μια εναλλακτική προσέγγιση στον Τουρισμό».
Ομιλητές στη σημερινή εκδήλωση ήταν η κα Όλγα Κεφαλογιάννη Υπουργός Τουρισμού, ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης Γενικός Διευθυντής ΙΝ.Σ.Ε.Τ.Ε., ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΜΕΣ Α.Ε., ο κ. Αντώνης Φιοράκης, founder & CEO Incrediblue και ο κ. Άκης Λαοπόδης, founder & CEO Offerial, ενώ συντονίστρια ήταν η δημοσιογράφος κα Βίκυ Βαμιεδάκη.
Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις σύγχρονες μορφές Τουρισμού και τη θέσπιση καινοτόμων τουριστικών προϊόντων, καθώς και στην αποτελεσματική προβολή της μοναδικότητας των τουριστικών προορισμών της Πατρίδας μας.
Σημειώνεται ότι στο ίδιο πλαίσιο πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση με θέμα «Μια εναλλακτική πρόταση στην αγροτική παραγωγή», ενώ χθες έγινε στην Αθήνα εκδήλωση με θέμα «Μια εναλλακτική προσέγγιση στη γυναικεία επιχειρηματικότητα». Αύριο θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Μια εναλλακτική προσέγγιση στις start ups επιχειρήσεις».

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη εργαλείων στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη εναλλακτικών προτάσεων και η ενθάρρυνση της νέας και νεανικής επιχειρηματικότητας σε ένα υγιές και στέρεο αναπτυξιακό μοντέλο.