Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ


ΤΙ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

Επιχείρηση πολιτικής απομόνωσης του Θεόδωρου Πάγκαλου βρίσκεται σε εξέλιξη από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς στο πρωθυπουργικό επιτελείο εκτιμούν ότι η συνεχής έκθεση του αντιπροέδρου σε αρνητική δημοσιότητα, έχεις διαβρωτικές συνέπειες για τη συνοχή της Κυβέρνησης, και την εικόνα της στην κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», προς αυτή την κατεύθυνση το Μέγαρο Μαξίμου έχει εξασφαλίσει τη συμμαχία και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος επηρεάζει μεγάλο αριθμό βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, και η γνώμη του έχει ιδιαίτερη απήχηση στην κοινωνία.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται εξίσου προβληματισμένος με την τακτική που ακολουθεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κρίνοντας πως προσφέρει κακές υπηρεσίες στην Κυβέρνηση, σε μια κατεξοχήν δύσκολη συγκυρία.
Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι είναι πιθανό το επόμενο διάστημα, είτε με κάποια δημόσια παρέμβασή του, είτε με διαρροή «κύκλων» του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος να προχωρήσει στην αποδοκιμασία του Θεόδωρου Πάγκαλου, στέλνοντας έτσι το μήνυμα του απομόνωσης του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης από το «όλο ΠΑΣΟΚ», όπως συνηθίζει να λέει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, και διεκδικητής της ηγεσίας του Κινήματος το 2007.
πηγη statesmen.gr