Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


ΣΤΗ ΔΙυΠΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ



Η ουσιαστική αναμόρφωση κι αναζήτηση λύσεων που θα επαναφέρουν ζωή στο ιστορικό κι εμπορικό κέντρο της Αθήνας, θα είναι το θέμα που θα συζητήσει σήμερα στις 11:00 το πρωί η Διυπουργική Επιτροπή, της οποίας τον συντονισμό ανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Με τη συμμετοχή των υπουργών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Τίνας Μπιρμπίλη, Άννας Διαμαντοπούλου, Δημήτρη Ρέππα, Ανδρέα Λοβέρδου, Χρήστου Παπουτσή, Παύλου Γερουλάνου, των υφυπουργών Νίκου Σηφουνάκη, Σπύρου Βούγια, Άννας Νταλάρα αλλά και του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, που όπως διευκρινίζεται από του ΥΠ.ΕΣ. δεν αποτελεί μέλος της Διυπουργικής Επιτροπής, θα εξεταστούν ζητήματα όπως το το μεταναστευτικό, η ασφάλεια των πολιτών, κατά πόσο επηρεάζεται η λειτουργία του εμπορικού κέντρου από πορείες που πραγματοποιούνται καθημερινά, η ανάδειξη του ιστορικού κέντρου, το πρόβλημα λειτουργίας του ΟΚΑΝΑ και η παρουσία τοξικομανών στο κέντρο της πόλης.
Να σημειωθεί πως μετά το πέρας των πρώτων συσκέψεων, ενημέρωση αναφορικά με τις αποφάσεις θα λάβει και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και η ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής χρονολογείται στα τέλη Μαρτίου.


aftodioikisi.gr