Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
Μπαράζ απεργιών την Πέμπτη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και τις απολύσεις εργαζομένων.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν 24ωρη πανελλαδική απεργία. Τη συμμετοχή της στην αυριανή απεργία ανακοίνωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ – ΔΥΟ)
Στην απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για το κλείσιμο της ΕΡΤ θα συμμετάσχουν εργαζόμενοι στα μέσα μετάφορας. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Το μετρό, το τραμ και ο ηλεκτρικός θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως της 9 π.μ.
Δίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν πτήσεις μεταξύ 15:00 – 17:00.
Νέα 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ κήρυξε και η ΕΣΗΕΑ με νέα ανακοίνωση. «Συνεχίζουμε τις επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προκηρύσσοντας νέα 24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη στις 6πμ σε όλα τα ΜΜΕ, δημοτικά και ιδιωτικά» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στη ΕΡΤ αλλά και σε μια κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στις…πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για λουκέτα παντού.


πηγη gkourou