Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ non paper ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Θρίλερ για το non paper των τριών πολιτικών αρχηγών
Σε μια κόλλα χαρτί φέρονται να έγραψαν τα σημεία συμφωνίας για την ΕΡΤ οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί κατά τη σύσκεψη της Τετάρτης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1", αναφέρθηκε στο non paper που αποκάλυψε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
"Το μόνο που έμενε να προσδιοριστεί ήταν ο ακριβής αριθμός των υπαλλήλων που θα ήταν στην μεταβατική αυτή φάση του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ο πρωθυπουργός είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να αυξήσει αυτό τον αριθμό", είπε ο κ. Κεδίκογλου, τονίζοντας ότι "Όπως είπε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του, την τελευταία στιγμή ο Φώτης Κουβέλης προσήλθε με άλλες θέσεις".
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Χατζηδωκράτης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή τηλεφώνησε στον Φώτη Κουβέλη ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί και ότι κάθε αρχηγός κρατούσε σημειώσεις.
Στο μεταξύ o κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πάντως ότι "Ελπίζουμε σε συνέχιση της στήριξης από τη ΔΗΜ.ΑΡ. Ας αφήσουμε όμως να συνεδριάσουν". Και ξεκαθάρισε: "Το βέβαιο είναι ότι προχωράμε στις ανάγκες που έχει η πατρίδα, στις μεταρρυθμίσεις δηλαδή που είναι αναγκαίες για να βγούμε από την κρίση γρηγορότερα".
Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ότι "Δεν πρέπει να πέσουμε σε ακυβερνησία, δεν πρέπει να πέσουμε σε στασιμότητα" και πρόσθεσε ότι "Δεν μπορούμε να μην επαινέσουμε τη στάση του ΠΑΣΟΚ που στηρίζει την κυβέρνηση".
Είπε πάντως ότι σε περίπτωση που η ΔΗΜ.ΑΡ. απομακρυνθεί, έχει γίνει μια συνεννόηση και ένας προγραμματισμός της κυβέρνησης αλλά δεν αποκάλυψε πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός. http://www.newsbomb.gr