Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙΩΤΗΣ - ΡΟΠΑΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Π. ΦΥΣΣΑ

Μετά από αρκετό καιρό επανεμφανίστηκε το ζευγάρι Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου και με κείμενό τους αναφέρονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη δράση της Χρυσής Αυγής.Το ζευγάρι "ανταρτών πόλης" καταλογίζουν στη Νέ Δημοκρατία τη μεγάλη ευθύνη για την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως "η δεξιά πτέρυγα του πολιτικού συστήματος έχει στραφεί σε μεγάλο βαθμό προς την ακροδεξιά πολιτική πρακτική βλέποντας τις ενισχυτικές τάσεις των νεοφασιστών που οφείλονταν τόσο στην από τα κάτω στήριξή τους όσο και στην από την οικονομική ολιγαρχία πριμοδότησή τους". 
Όπως αναφέρουν ένα μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων της δεξιάς στράφηκαν στη Χρυσή Αυγή "ξεθάβοντας τα φασιστικά τους χαρακτηριστικά που είχαν κρύψει καθ’ όλη την περίοδο της «συστημικής σταθερότητας» και της «οικονομικής ευμάρειας»".
'Οπως σημειώνουν στο κείμενό τους, μιλούν για απροκάλυπτη βοήθεια προς τους νεοναζί που "μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα κατέστησε αναπόφευκτη την ανάγκη για καρατόμηση της Χρυσής Αυγής". Μάλιστα, αναφέρουν πως εάν ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε δώσει την εντολή να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή, θα "κατέληγε και ο ίδιος στον κάδο των αχρήστων του συστήματος".
Στο κείμενό τους κάνουν ιδιαίτερη αναφορά και στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά τον κ. Λαζαρίδη στον οποίο χρεώνουν πως με επιμέλεια και επιμονή διαμορφώνει το εμφυλιοπολεμικό κλίμα "προωθώντας τη δίωξη των αντικυβερνητικών θέσεων και πρακτικών καθώς εντάσσει ακόμα και ένα καθεστωτικό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στα πολιτικά άκρα". 
Πάντως, στο κείμενό τους δεν υπάρχει καμία απειλή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.


newsit.gr