Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"ΖΕΥΓΑΡΙΑ", "ΚΑΝΤΡΙΛΙΕΣ" ΚΑΙ iPad ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ περιελάμβανε πολλά αρκετά ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα, με «πηγαδάκια» και παρέες ανάμεσα στους βουλευτές, γέλια, καθώς και τεχνολογική... προσήλωση ορισμένων.

Σχετικά με τα «ζευγάρια» της συνεδρίασης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε δίπλα του τον βουλευτή Επικρατείας, Ηλία Μόσιαλο, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, τον Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου την υφυπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Δίπλα- δίπλα κάθησαν και ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής. Ο κ. Λοβέρδος είχε και συνομιλία με τον πρώην υπουργό κ. Χάρη Καστανίδη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης με την βουλευτή Βάσω Παπανδρέου, ενώ ο υπουργός Υγείας είχε συνομιλία σε χιουμοριστικό τόνο με τον Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το κινητό του τηλέφωνο, όντας μάλιστα αρκετά προβληματισμένος κοιτάζοντάς το. Ο έτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος διάβαζε την εφημερίδα «Τα Νέα», ενώ την ίδια ώρα, ο κ. Βενιζέλος ήταν απασχολημένος με το αγαπημένο του iPad.

B.B.
newpost.gr