Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ "ΓΥΡΝΑ ΣΕΛΙΔΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πανελλαδική προσφορά τετραδίων σε μαθητές. Μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΜΑΚΙ, βρέθηκαν έξω από σχολεία σε δεκαέξι νομούς της χώρας και μοίρασαν τετράδια και σελιδοδείκτες.

Σκοπός της πρωτοβουλίας, είναι η παρακίνηση του κάθε μαθητή να αναλάβει ενεργή δράση, να ασχοληθεί με το σχολείο του και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Μέση Εκπαίδευση. Παράλληλα, δείχνουμε στην πράξη την πρόθεσή μας να σταθεί δίπλα στον μαθητή, να ακούσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και να συνεισφέρει ενεργά στην υλοποίηση του Νέου Λυκείου.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης βρέθηκε στο Γυμνάσιο Λαβάρων στην περιοχή του Σουφλίου στον Έβρο, όπου μοίρασε στους μαθητές σχολικά σακίδια με πλήρη γραφική ύλη. Μετά το πέρας της δράσης, δήλωσε:


«Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, όπου η χώρα προσπαθεί να βγει από την κρίση, η νέα γενιά είναι η το μέλλον της Ελλάδας. Με τη συμβολική αυτή κίνηση προσφοράς σχολικού υλικού σε 16 νομούς, δείχνουμε στην πράξη ότι στεκόμαστε δίπλα στα νέα παιδιά, μεταδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης. Συναντήσαμε εδώ, στον ακριτικό Έβρο όπου χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, νέους που δείχνουν τι σημαίνει αυθεντική αγάπη για την Πατρίδα. Τα παιδιά αυτά αξίζουν το θαυμασμό και την υποστήριξη όλωνώσ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽».