Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ : ΑΠΡΕΠΕΙ , ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣ

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας του ευρωκοινοβουλίου Οτμαρ Κάρας, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα ως επικεφαλής της επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου που ελέγχει τα πεπραγμένα της τρόικας.
Ο κ. Κάρας άφησε σαφέστατες αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι στη συνάντηση που είχε για περισσότερο από μια ώρα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Στρασβούργο στις 11 Δεκεμβρίου «τον ρώτησε ποια είναι η εμπειρία του από την τρόικα -ως ηγέτης της αντιπολίτευσης - ποιοι οι στόχοι του, οι προτάσεις του και επί μια ώρα ο κ. Τσίπρας δεν έλεγε τίποτα»!
Η τοποθέτηση του ευρωβουλευτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, κ. Πάνο Σκουρλέτη, να δηλώνει στον ΣΚΑΪ ότι «δεν ταιριάζει ο τρόπος του με την ιδιότητα του να έρχεται σε μια χώρα και να κάνει μια χοντροκομμένη επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά να είναι και ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και προφορικά και γραπτώς μέσα από τη μαύρη βίβλο συστάσεις. Έκανε απλώς το χατίρι στον φίλο του κ. Σαμαρά, αλλά δε σεβάστηκε ούτε ιδιότητα του ούτε τη χώρα που βρίσκεται. Πρόκειται για απρέπεια και χοντράδα».


protothema.gr