Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΗΣ Τ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου τουΠΑΣΟΚ, η οποία τελικά διεκόπη, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην οξυνθεί περαιτέρω το κλίμα.Σύμφωνα με πληροφορίες το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Τόνια Αντωνίου στην παρέμβασή της υποστήριξε ότι το εγχείρημα των 58 ουσιαστικά απέτυχε, μετά το ρήγμα πριν δύο εβδομάδες, υποστηρίζοντας πως υπήρξαν λάθη και από τα μέλη της πρωτοβουλίας.
Μάλιστα, άφησε αιχμές πως το συγκεκριμένο εγχείρημα υπονομεύτηκε, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως “η Ελιά βγαίνει καψαλισμένη”.
Η κα Αντωνίου επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του κ. Κώστα Σκανδαλίδη κάνοντας λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει πως το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει και δανείζει τα στελέχη του σε άλλα κόμματα.
Παράλληλα, η κα Αντωνίου επέμεινε πως ο κ. Ανδρουλάκης πρέπει να “ηγηθεί” του ευρωψηφοδελτίου, ενώ επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ οφείλει να λάβει πρωτοβουλίες για την ανασύνθεση του χώρου.
Μετά τη συγκεκριμένη “πύρινη” τοποθέτηση, ο κ. Σκανδαλίδης επιχείρησε να λάβει τον λόγο για να απαντήσει στην Τόνια Αντωνίου, αλλά τον διέκοψε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Εμφανώς δυσαρεστημένος από την τροπή της κουβέντας ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι αφού δεν μπορεί να γίνει εποικοδομητική συζήτηση, ας μην “υπονομεύσουμε το διήμερο που έρχεται, δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε, θα τα πούμε αύριο και μεθαύριο στο ΣΕΦ”.

newsit.gr